ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΚΗ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ

 

Είναι μια ιδιαίτερη κατασκευή οδοντοστοιχίας η οποία προσφέρει μέγιστη σταθερότητα χρησιμοποιώντας ως στηρίγματα εμφυτεύματα αλλά και φυσικά δόντια .Μας δίνει την δυνατότητα να νοιώσουμε ξανά ασφάλεια και σταθερότητα σαν να υπάρχει σχεδόν μια σταθερή κατασκευή στο στόμα μας. Αποτελούν τη συνήθη μέθοδο αποκατάστασης για ασθενείς με μερική νωδότητα εδώ και πολλά χρόνια σε χώρες όπως η Γερμανία και η Σουηδία με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Πολλοί είναι οι ασθενείς που προσέρχονται  στο ιατρείο με λίγα δόντια και πολλές πρακτικές δυσκολίες στην τοποθέτηση εμφυτευμάτων, αναζητώντας μια προσθετική αποκατάσταση τόσο αισθητική όσο και λειτουργική. Η τηλεσκοπική οδοντοστοιχία αποτελεί μια οικονομική και πρακτική λύση .

Η λύση της τοποθέτησης των εμφυτευμάτων μοιάζει να είναι η μοναδική για την δημιουργία μιας σταθερής κατασκευής.                                                  ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ……..

Τροχίζουμε όσα δόντια υπάρχουν και κατασκευάζουμε καπάκια ζιρκονίας που είναι σαν θήκες χωρίς χρήση μετάλλων, κατασκευασμένες με έναν ιδιαίτερο τρόπο ώστε να ασκούνται δυνάμεις τριβής ανάλογες για να επιτύχουμε σταθερότητα στην κατασκευή που θα τοποθετηθεί πάνω σε αυτά και θα δώσει στον ασθενή την αίσθηση της σταθερής γέφυρας .

Και έτσι το υπέροχο χαμόγελο μπορεί να επιστρέψει στα πρόσωπα των ασθενών μας χωρίς να φοβούνται να μιλήσουν, να χαμογελάσουν ή να γευτούν αυτό που αγαπούν.

Ακόμα και όταν υπάρχει απώλεια μεγάλου αριθμού δοντιών υπάρχει η επιλογή της κατασκευής τηλεσκοπικής προσθετικής με καπάκια ζιρκονίας με μόνη υποχρέωση του ασθενή μια φορά την ημέρα να την αφαιρεί για να την πλύνει και να την ξανά τοποθετεί με μεγάλη ευκολία στην θέση της.

Καπάκια ζιρκονίας χωρίς μέταλλα με τέλειο λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα.

Επαναφέρουν το χαμόγελο ξανά στα χείλη μας….

 

Did you like this? Share it!