ΑΛΛΕΡΓΙΑ – ΔΥΣΑΝΕΞΙΑ

Κάθε ανθρώπινο σώμα αντιδρά διαφορετικά στα υλικά με τα οποία έρχεται σε επαφή.

Υπάρχει πάντα η πιθανότητα να εμφανιστεί αλλεργική αντίδραση ή δυσανεξία σε προϊόντα που χρησιμοποιούνται καθημερινά.

Σκοπεύοντας να αποφύγει κάποιος τέτοιες ανεπιθύμητες καταστάσεις που θα επηρεάσουν την υγεία των ασθενών ή ακόμα και του οδοντιάτρου – προσωπικού, θα ήταν πιο χρήσιμο να προλάβει την εμφάνιση τους αντί να προσπαθεί να τις θεραπεύσει.

Σήμερα είναι δυνατό να δοκιμαστεί κάθε υλικό που έρχεται σε επαφή με τον ασθενή. Αυτό που χρειάζεται είναι μια απλή αιμοληψία και το υλικό που πρόκειται να δοκιμαστεί.

Πρωτίστως διερευνάται το ανοσοποιητικό σύστημα του ασθενούς το οποίο μπορεί να μεταβάλλεται αναλόγως με την γενική του υγεία (θυρεοειδής, διαβήτης κλπ). Ταυτόχρονα ελέγχεται η συνολική κατάσταση της υγείας του, ειδικά στην περίπτωση που ασυνήθιστη φλεγμονή εμφανίζεται σε κάποιο υλικό.

Αυτή είναι και η βάση δεδομένων που υπάρχει για το συγκεκριμένο σώμα. Με αυτήν μπορούμε να δοκιμάσουμε κάθε υλικό και να παρατηρήσουμε την αντίδραση του συγκεκριμένου οργανισμού σε αυτό, βασισμένοι σε πραγματικά δεδομένα και όχι σε γενικότερες στατιστικές.

Δείχνουμε εμπράκτως το γνήσιο ενδιαφέρον μας, σεβόμενοι σώμα και τις ανάγκες των ασθενών μας και προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε να μην περάσουν άλλες δοκιμασίες και ταλαιπωρίες.

Κλείστε το Ραντεβού
σας
με την γιατρό

θα μας βρείτε: Αδριανείου 42, Αθήνα, Ν. Ψυχικό
Τηλέφωνο: 210 671 1380

Κλείστε το Ραντεβού σας με την γιατρό

θα μας βρείτε: Αδριανείου 42, Αθήνα, Ν. Ψυχικό
Τηλέφωνο: 210 671 1380