ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΝΑΡΘΗΚΑ

Πρώτα θα πρέπει να έρθετε στο ιατρείο να πάρουμε ένα αποτύπωμα με το οποίο θα πάτε να κάνετε την Dental Scan σε ένα ακτινοδιαγνωστικό που θα σας συστήσουμε , το οποίο  έχουμε εκπαιδεύσει.

Την επόμενη μέρα θα μας στείλουν το αρχείο και εμείς θα κάνουμε την μελέτη και θα ακολουθήσει μια συνεδρία στην οποία θα συζητήσουμε το πλάνο των προσωπικών σας εργασιών . Η μελέτη γίνεται με την βοήθεια ενός λογισμικού με το οποίο μεταφέρεται μέσω της αξονικής η εικόνα του οστού σε 3d μορφή και πάνω σε αυτό κατασκευάζεται ένας χειρουργικός οδηγός – νάρθηκας που θα μας καθοδηγήσει κατά την διάρκεια της επέμβασης της τοποθέτησης του /των εμφυτευμάτων ώστε να είναι απόλυτα ακριβής η θέση χωρίς να χρειαστεί να υπάρχει ορατότητα στο κρημνό και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε ράμματα και τομές.

Καθοδηγούμενη χειρουργική τοποθέτηση

  • – Η συμβατική χειρουργική εμφύτευσης χωρίς οδηγό δεν είναι τόσο ακριβής όσο η καθοδηγούμενη χειρουργική τοποθέτηση.
  • – Απαιτεί βαρύτερη και πιο οδυνηρή χειρουργική επέμβαση για τον ασθενή και απαιτεί περισσότερο χρόνο και περιόδους επέμβασης.
  • – Στις περισσότερες περιπτώσεις, η καθοδηγούμενη χειρουργική τοποθέτηση επιτρέπει στον οδοντίατρο να εκτελεί χειρουργικές επεμβάσεις χωρίς κρημνό. Σε αυτή την περίπτωση, η παρέμβαση δεν επεκτείνεται πέρα από τις άκρες της φατνιακής ακρολοφίας. Ο ασθενής αναρρώνει ευκολότερα και ταχύτερα.
  • – Η καθοδηγούμενη τοποθέτηση επιτρέπει την αξιολόγηση της προσθετικής με βάση μια πραγματική κατάσταση με εμφυτεύματα και επικύρωση της με τον ασθενή πριν από την χειρουργική τοποθέτηση των εμφυτευμάτων.

Μετά από 10 μέρες  που θα παραλάβουμε τα υλικά  μπορούμε να πραγματοποιήσουμε την επέμβαση μας.

Η διάρκεια της τοποθέτησης του εμφυτεύματος είναι περίπου μια ώρα και ο ασθενής είναι με τοπική αναισθησία .

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Μετά την τοποθέτηση εμφυτευμάτων απαγορεύεται

  • η χρήση ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας
  • η έντονη άσκηση
  • η πτήση με αεροπλάνο
  • οι δραστηριότητες που προκαλούν κραδασμούς και έντονη πίεση

Το προσθετικό μέρος των εμφυτευμάτων θα ξεκινήσει μετά από 3 μήνες με ένα απλό αποτύπωμα .

Μια διαδικασία που μας βοηθάει πολύ να μειώσουμε τον χρόνο της επέμβασης ,τον πόνο του ασθενή , το μέγεθος των ουλών ,την ταλαιπωρία του ασθενή για συχνές μετεγχειρητικές επισκέψεις και το πιο σημαντικό το ασφαλές και βέβαιο αποτέλεσμα.

Κλείστε το Ραντεβού
σας
με την γιατρό

θα μας βρείτε: Αδριανείου 42, Αθήνα, Ν. Ψυχικό
Τηλέφωνο: 210 671 1380

Κλείστε το Ραντεβού σας με την γιατρό

θα μας βρείτε: Αδριανείου 42, Αθήνα, Ν. Ψυχικό
Τηλέφωνο: 210 671 1380