ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ

Η παρασκευή εξατομικευμένου εμφυτεύματος αποτελεί παγκόσμια πατέντα και είναι μοναδική στον χώρο των εμφυτευμάτων. Με την βοήθεια ειδικού λογισμικού, είναι δυνατή η παραγγελία εξατομικευμένου εμφυτεύματος το οποίο έρχεται έτοιμο από το εργοστάσιο, ανάλογα με τις ανάγκες του ασθενούς.  Έτσι προσαρμόζεται το εμφύτευμα στον ασθενή και όχι το αντίστροφο.

Προσθετική αποκατάσταση

Μετά την οστεοενσωμάτωση των εμφυτευμάτων, ακολουθεί η προσθετική αποκατάσταση (τοποθέτηση των δοντιών). Αυτή αποτελεί μία εξαιρετικά απλή και σύντομη διαδικασία πολύ πιο απλή και γρήγορη από τα συμβατικά εμφυτεύματα τιτανίου.

Διαφορές στην τοποθέτηση και στα εργαλεία που απαιτούνται για την αποτύπωση και την τοποθέτηση του κολοβώματος μεταξύ ενός συμβατικού εμφυτεύματος τιτανίου και του εμφυτεύματος ζιρκονίας. Διακρίνεται η θέση της κεφαλής του εμφυτεύματος ζιρκονίας στο επίπεδο των ούλων σε αντίθεση με τα συμβατικά εμφυτεύματα τιτανίου που είναι στο επίπεδο του οστού.

Το εμφύτευμα έρχεται από το εργοστάσιο με τον δικό του προκατασκευασμένο άξονα από ελαστικό υλικό (υαλόνημα). Αυτός συγκολλάται (δεν βιδώνεται) στο εμφύτευμα, όπως ακριβώς συμβαίνει και με ένα σπασμένο φυσικό δόντι στο οποίο συγκολλάται άξονας, συνήθως από υαλόνημα.

 Ο άξονας αυτός μετά την λήψη ενός απλού αποτυπώματος, όπως ακριβώς γίνεται με ένα φυσικό δόντι, διαμορφώνεται από το οδοντοτεχνικό εργαστήριο. Ταυτόχρονα γίνεται η παρασκευή της τελικής εργασίας. Έτσι συγκολλάται την ίδια χρονική στιγμή ο διαμορφωμένος άξονας και η τελική εργασία. Τα ραντεβού και η ταλαιπωρία μειώνονται δραστικά.

Κλείστε το Ραντεβού
σας
με την γιατρό

θα μας βρείτε: Αδριανείου 42, Αθήνα, Ν. Ψυχικό
Τηλέφωνο: 210 671 1380

Κλείστε το Ραντεβού σας με την γιατρό

θα μας βρείτε: Αδριανείου 42, Αθήνα, Ν. Ψυχικό
Τηλέφωνο: 210 671 1380